Skolsköterskan Madelene Fahlstad har installerat värmepump och Airmove i två tidigare bostäder och vem vet, kanske blir det fler.

“Jag litar helt på Airmoves expertis”

Skolsköterskan Madelene Fahlstad har installerat värmepump och Airmove i två tidigare bostäder och vem vet, kanske blir det fler.

Madelene Fahlstad är skolsköterska i Norberg, norr om Fagersta, och hon har installerat Airmoves produkter i två av sina tidigare bostäder. I sin första bostad, en fristående enplansvilla med gjuten betongplatta, kämpade Madelene med kyla och otillräcklig uppvärmning. Energideklarationen indikerade en röd varning vilket fick henne att ta kontakt med Airmove. Under ett hembesök rekommenderade de en värmepump tillsammans med värmeförflyttaren Airmove 1.1 för att cirkulera luft och värme mellan rummen i bostaden.

När Madelene senare flyttade till en radhuslägenhet stötte hon på liknande problem. Även här valde hon att satsa på en lösning från Airmove. I båda bostäderna upplevde Madelene efter installationen av värmepump och Airmove 1.1 att hon fick en jämnare fördelning av luft och värme i alla rum. 

"Med en luftvärmepump blir det visserligen varmt men luften cirkulerar inte i huset. Värmeförflyttaren cirkulerar både luft och värme på ett helt annat sätt.”

Även om Madelene idag bor i ett nytt radhus i två plan utan en Airmove, ser hon inte bort från möjligheten att återigen välja deras produkter i framtiden. Hon betonar hur nöjd hon är med Airmoves produkter och tjänster och poängterar att en fungerande ventilation är A och O för både familjen och huset. 

Madelene är också tacksam över Airmoves kundorienterade inställning och förklarar att de hittar lösningar som både tar hänsyn till hennes behov och ekonomi. Hon uppskattar att hon inte behöver vara expert, utan kan lita på Airmoves råd och rekommendationer och att det är därför hon har valt dem flera gånger. 

“Jag litar helt på Airmoves expertis.”