Rådgivning

HUR MÅR DITT HUS?

Kostnadsfri rådgivning av våra experter på inomhusklimat

Vi erbjuder kostnadsfri ventilationsrådgivning över telefon eller video. Klicka på "Boka" nedan och välj en tid som passar dig. Under mötet diskuterar vi din bostads ventilation och värme samt ger råd till förbättringar. Vi är specialiserde på ventilation i självdragshus och vår kostnadsfria ventilationsgenomgång gäller därför självdragshus.

Telefonrådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning över telefon. Under rådgivningen går vi igenom ventilationen och värmen i er bostad samt ger förslag till förbättringar.

OBS: Vi är specialiserade på ventilation i självdragshus och vår kostandsfria ventilationsgenomgång gäller därför självdragshus.

Klicka nedan för att boka telefonrådgivning.

Webb-rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri webb-rådgivning. Under rådgivningen visar ni upp er bostads system för ventilation och värme vilket gör att vi kan ge detaljerade förslag till förbättringar. 

OBS: Vi är specialiserade på ventilation i självdragshus och vår kostandsfria ventilationsgenomgång gäller därför självdragshus.

Klicka nedan för att boka webb-rådgivning.

Hembesök på plats

Har du ett självdragshus erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök på de orter i Västmanland och södra Dalarna där vi har installatörer. Under hembesöket går vi igenom er bostads ventilation samt ger råd och förslag på förbättringar.

Klicka nedan för att boka hembesöksförfrågan.

En helhetslösning för inomhusklimatet

Airmoves produkter erbjuder helhetslösningar för ett friskt och sunt inomhusklimat i din bostad. Med en friskluftsventil som reglerar införseln av frisk luft och en fläkt som ventilerar ut fukt, lukt och föroreningar, har du alltid tillräckligt med ren luft. Tillsammans med en luftförflyttare som skapar kontinuerlig luftcirkulation mellan rum och mellan våningar får du också en jämnare fördelning av bostadens befintliga temperatur. 

Med en helhetslösning från Airmove får du både ett bra inomhusklimat och en energieffektiv bostad. Det gör att både du, din familj och ditt hus mår bra. 

 

Våra mest populära produkter

Cirkulera mellan rum

Airmove 1.1 skapar en cirkulation av luft mellan bostadens rum vilket ger en jämn temperatur i huset.

Cirkulera mellan våningar

Airmove 2.0 skapar en cirkulation av luft mellan våningsplanen vilket ger en jämn temperatur i huset. 

Leda in frisk luft 

Airmove 3.0 leder in luft genom en självreglerande friskluftsventil vilket ger en frisk luft i huset.

Kontrollera luftflödet 

Airmove Flow kontrollerar luftflödet genom kontinuerlig drift vilket ger en ren luft i huset.

För oss är det viktigt att du som kund vet vem du pratar med. Här kan du läsa mer om Airmoves medarbetare. 

Stefan Magnusson

Jag heter Stefan, född 1970, och har varit verksam på Airmove i olika former i mer än tio år. På Airmove arbetar jag som försäljningschef men jag svarar också på rådgivningar då tillfälle ges. Jag har en bred erfarenhet från olika branscher till exempel inom data och vitvaror och jag har också arbetat i skolmiljö ett tag.

Fritiden spenderar jag gärna på ett musikevenemang eller på en camping där det finns möjlighet till fiske.

Lars Östlin

Jag heter Lars, född 1962, och är VD för Airmove. Jag har arbetat inom bygg- och industribranschen i hela mitt vuxna liv. På Airmove sköter jag den dagliga driften med att svara i telefon och räknar på arbeten. Jag tar ofta långa skogspromenader med bordercollien Iris däremellan.

På fritiden tar jag gärna en solig semester i Spanien då jag och frun nyligen upptäckte Torrevieja. Dessutom är jag en hängiven golfspelare och tar också gärna ett parti biljard eller kör någon match dart.

Patrik Karlsson

Jag heter Patrik, är född 1970, och har arbetat tillsammans med Lars i 14 år. Jag är snickare och tidigare hade jag en egen firma men idag arbetar jag som snickare och montör på Airmove. För mig är det viktigt med trovärdigheten och jag tror stenhårt på Airmoves produkter för jag vet att de fungerar. Annars hade jag inte jobbat kvar. Jag gillar att hitta nya lösningar och att se företagets utmaningar från olika perspektiv. 

Efter arbetet spenderar jag mycket tid med nära och kära, framför allt med barnbarnen.  

Emil Karlsson

Jag heter Emil, är född 2001 och har arbetat på Airmove sedan 2019. Jag läste bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet och fick jobb på Airmove direkt efter det. Nu arbetar jag som snickare och montör och det innebär att jag monterar och installerar Airmoves produkter i olika bostäder och fastigheter. Jag tycker att alla arbetsuppgifter är roliga och att det är bra jobbarkompisar på Airmove. 

På fritiden blir det mycket familjeliv då jag nyligen har fått en liten dotter.

Sebastian Elsilä

Jag heter Sebastian, är född 1990 och har tidigare arbetat i betongbranschen i många år. Hösten 2022 var jag redo för ett karriärbyte och eftersom jag känner många som arbetar på Airmove sedan tidigare kändes det naturligt att söka jobb där. På Airmove arbetar jag som snickare och montör och även en del med kundtjänst och rådgivning. Det som är kul är att jag nu får komma ut och träffa kunder. 

Efter jobbet är det skönt att varva ner ute i naturen, jag gillar också att fiska.