Anders Vestlund är butikschef för Din Elon-butik i Valbo och han tycker att Airmoves produkter kompletterar deras utbud av luftvärmepumpar och värmekällor på ett jättebra sätt.

Din Elon-butik i Valbo ny återförsäljare av Airmove

Anders Vestlund är butikschef för Din Elon-butik i Valbo och han tycker att Airmoves produkter kompletterar deras utbud av luftvärmepumpar och värmekällor på ett jättebra sätt.

Grattis Anders Vestlund! Din Elon-butik i Valbo är numera återförsäljare av Airmoves kvalitetsprodukter. Berätta om det.
Tack! Det var Daniel Erlandsson, VDn på Din Elon-butik, som kom i kontakt med Airmove och tyckte att deras produkter skulle passa in i vårt övriga utbud. Sedan hösten 2023 säljer vi Aimove i vår butik i Valbo. 

På vilket sätt kompletterar Airmoves produkter utbudet i Din Elon-butik?
Airmoves utbud av produkter med fokus på bra ventilation kompletterar vårt utbud av luftvärmepumpar och värmekällor på ett jättebra sätt. Tillsammans gör de att både huset och de som bor i huset mår bättre med ett bra inomhusklimat och lägre energikostnader.   

Som återförsäljare av Airmove har du alltid tillgång till Airmoves produkter och prislistor, expertis och erfarenhet. Hur tänker du kring det? 
Airmove är extremt kunniga och vi har fått jättebra hjälp. Ett exempel är att vi kan skicka in en planritning på en villa och snabbt få tips om var det är bäst att placera Airmove. 

Har ni fått någon utbildning i hur Airmoves produkter fungerar?
Först fick vi en generell grundutbildning om produkterna och sedan en utbildning på plats i butiken. Airmove har också varit med oss när vi har varit ute hos kunder för att praktiskt visa hur produkterna ska monteras. 

Hur viktigt är det för dig att kunna erbjuda produkter som skapar ett friskt och sunt inomhusklimat till dina kunder?
Det är jätteviktigt! En luftvärmepump är en stor investering för villaägarna och att då kunna komplettera med en Airmove som både gör att de får bättre effekt på värmen, kan sänka energikostnaderna och få ett bra inomhusklimat känns väldigt bra. Eftersom vi erbjuder “monterat och klart”-priser blir det extra förmånligt för kunden. 

Vad tycker du själv om Airmoves produkter? 
Under tiden som vi blev återförsäljare av Airmove köpte jag mitt första hus. Huset är från 1939 och hade från början självdrag men med åren har det tilläggsisolerats och fått nya täta fönster. Det blev en chock för mig att se hur lite ventilation som fanns i huset men också en ögonöppnare hur enkelt det var att åtgärda det med Airmove. 

Skulle du rekommendera andra elektronikbutiker att också bli återförsäljare åt Airmove? Varför? 
Absolut! Dels för att kunna tillhandahålla kvalitetsprodukter till ett bra pris, dels för att det är väldigt bra support från Airmove. Eftersom produkterna har konkurrensmässiga priser är det både en bra affär för oss som butik och för kunderna. 

Vill du veta mer om Airmoves produkter eller bli återförsäljare?

Kontakta oss så berättar vi mer.