Kontakt / hembesök

Har du frågor om våra produkter eller installationer? Just nu har vi högt tryck på telefonväxeln men boka gärna en tid för telefonrådgivning via länken nedan eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.  

Hembesök i vår egen regi gäller Västmanland/södra Dalarna för hembesök.
Beroende på ärende/tid/plats kan besöket också komma att göras digitalt.

Boka din tid här för digitaltbesök / telefonrådgivning.

Rita gärna en enkel skiss hur ert hus. Vi behöver bara se på ett ungefär hur rumsfördelningen är uppbyggd. Våning 1 och ev. våning 2. Skicka den till oss för rådgivning.

Airmove

Järnvägsgatan 9
737 32 Fagersta
Telefon: 0223-122 00
Orgnummer: 556899-9691

Våra medarbetare 

Stefan Magnusson

Jag heter Stefan, född 1970, och har varit verksam på Airmove i olika former i mer än tio år. På Airmove arbetar jag som försäljningschef men jag svarar också på rådgivningar då tillfälle ges. Jag har en bred erfarenhet från olika branscher till exempel inom data och vitvaror och jag har också arbetat i skolmiljö ett tag.

Fritiden spenderar jag gärna på ett musikevenemang eller på en camping där det finns möjlighet till fiske.

Lars Östlin

Jag heter Lars, född 1962, och är VD för Airmove. Jag har arbetat inom bygg- och industribranschen i hela mitt vuxna liv. På Airmove sköter jag den dagliga driften med att svara i telefon och räknar på arbeten. Jag tar ofta långa skogspromenader med bordercollien Iris däremellan.

På fritiden tar jag gärna en solig semester i Spanien då jag och frun nyligen upptäckte Torrevieja. Dessutom är jag en hängiven golfspelare och tar också gärna ett parti biljard eller kör någon match dart.

Patrik Karlsson

Jag heter Patrik, är född 1970, och har arbetat tillsammans med Lars i 14 år. Jag är snickare och tidigare hade jag en egen firma men idag arbetar jag som snickare och montör på Airmove. För mig är det viktigt med trovärdigheten och jag tror stenhårt på Airmoves produkter för jag vet att de fungerar. Annars hade jag inte jobbat kvar. Jag gillar att hitta nya lösningar och att se företagets utmaningar från olika perspektiv. 

Efter arbetet spenderar jag mycket tid med nära och kära, framför allt med barnbarnen.  

Emil Karlsson

Jag heter Emil, är född 2001 och har arbetat på Airmove sedan 2019. Jag läste bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet och fick jobb på Airmove direkt efter det. Nu arbetar jag som snickare och montör och det innebär att jag monterar och installerar Airmoves produkter i olika bostäder och fastigheter. Jag tycker att alla arbetsuppgifter är roliga och att det är bra jobbarkompisar på Airmove. 

På fritiden blir det mycket familjeliv då jag nyligen har fått en liten dotter.

Sebastian Elsilä

Jag heter Sebastian, är född 1990 och har tidigare arbetat i betongbranschen i många år. Hösten 2022 var jag redo för ett karriärbyte och eftersom jag känner många som arbetar på Airmove sedan tidigare kändes det naturligt att söka jobb där. På Airmove arbetar jag som snickare och montör och även en del med kundtjänst och rådgivning. Det som är kul är att jag nu får komma ut och träffa kunder. 

Efter jobbet är det skönt att varva ner ute i naturen, jag gillar också att fiska.