För sitt arbete med att få ut sina produkter på marknaden vann Airmove priset som bästa marknadsförare på näringslivsgalan i Fagersta.

Airmove - årets marknadsförare

För sitt arbete med att få ut sina produkter på marknaden vann Airmove priset som bästa marknadsförare på näringslivsgalan i Fagersta.

Den tredje maj gick näringslivsgalan Enterprize av stapeln på Brukshotellet i Fagersta. På galan delades priser ut i sex olika kategorier för att hylla företagare som utvecklar och förverkligar sina visioner. 

Vinnare i kategorin Årets marknadsförare är Lars Östlin, VD för Airmove. Priset ska enligt juryn delas ut till ett företag som har lyckats med sin marknadsföring, bland annat genom att visa på en stor bredd. Juryn hoppas också på att priset ska motivera andra företagare att arbeta aktivt med marknadsföring. 

Motiveringen för Airmove löd: 

”För att ha fått ut sin produkt på marknadens hårda konkurrens såväl nationellt som internationellt. Idag finner man produkter på många kedjors butikshyllor som ser värdet i kvalitén som produceras i Fagersta. Detta är troligtvis bara startskottet för en global rörelse. I kombination med personlig rådgivning och bra produkter så har företaget gjort sig till ett namn.”

Lars och hans medarbetare på Airmove är stolta över att vinna och hoppas att priset ger dem nya möjligheter att hjälpa familjer och företag att få ett bättre inomhusklimat.  

“Vi är otroligt stolta över att vinna.”
Lars Östlin, Airmove

Enterprizegalan anordnas av Fagersta Kommun, Almi, Handelsbanken, Svenskt Näringsliv och Nyföretagarcentrum.