Förbättra ventilationen i självdragshus 2018-02-28T14:08:36+00:00

Ventilation i hus

Frisk luft i självdragshus

I de flesta självdragshus fungerar inte ventilationen på de sätt som den en gång var tänkt. Vi har ofta bytt fönster eller tilläggsisolerat. Vi har fått täta och energisnåla hus, men på tok för täta. Detta eftersom vi i många fall inte gjort nått åt ventilationen. Vi har lösningen.

Så förbättrar du ventilationen i ditt självdragshus

Fyra steg för bra luft i ditt hus

1. Luft in i huset

2. Cirkulera luften

3. Rena luften

4. Luft ut

1. Luft in i huset

För att du och ditt ska må bra så behöver huset andas in frisk luft. Med vår smarta friskluftsventil Airmove 3.0 får du in lagom med luft i ditt hus.
Vid kyla minskar den automatisk tillförseln av luft.

OBS. Tilluft bör finnas i alla rum förutom kök och badrum.

2. Cirkulera luften

Med jämn värme i ditt hus ökar du komforten och minskar uppvärmningskostnaden. Har du braskamin eller luftvärmepump är våra luftförflyttare Airmove 1.1 (enplanshus) och Airmove 2.0 (tvåplanshus) det självklara valet.

3. Rena luften

Att andas ren luft är en förutsättning för att må bra. Studier har visat att höga halter av luftburna partiklar påverkar människor negativt. AirRevival innebär ett enkelt, effektivt och ett nytt sätt att ta hand om ett stort problem både hemma, på kontoret, i bilen eller på skolan och förskolan.

4. Luft ut – Frånluftfläktar

Du och ditt hus behöver andas in luft, cirkulera det, rena den och slutligen ventilera ut luften. Vi har därför satt ihop två olika fläktar för att hjälpa dig att få ut använd luft ur ditt hus. Airmove Flow går konstant och passar perfekt i självdragshus. Airmove Sense styrs via fuktsensor.

Använd Klarna faktura om du vill få hem din vara innan du betalar. Klarna erbjuder ett enkelt och säkert sätt att betala via antingen faktura, konto, delbetalning, kort eller genom din internetbank. Här hittar du Klarnas villkor.

Skulle du föredra att få en vanlig pappersfaktura för ditt köp så kan vi naturligtvis ordna detta.

Snabba leveranser

Köp med installation

Betala med Klarna

Vi utför kostnadsfria ”Hur mår ditt hus besiktningar”

Vi har lösningen

Med vår lösning får du en fungerande ventilation och cirkulation. Detta till en kostnad som är långt under andra alternativ på marknaden.
Anlita en av våra återförsäljare – Boka en kostnadsfri ”Hur mår ditt hus besiktning” – Köp produkterna i vår webbshop. Välj tillvägagångssätt nedan.