Vi tar fighten för frisk luft

Vårt koncept - Friska hus och friska människor

I Sverige har vi en bra och ren luft utomhus. Vi har förmånen att få andas denna friska och rena luft. Problemet är att vi idag spenderar ca 90% av vår tid inomhus, där luften kan vara upp till 100 gånger mer förorenad än luften vi andas utomhus.

Vi tar fighten för frisk luft och därför har Airmove tagit fram produkter för att hjälpa alla husägare att få ett bra inomhusklimat.

Ventilation självdragshus

Frisk luft och bra ventilation i självdragshus

I de flesta självdragshus fungerar inte ventilationen på de sätt som den en gång var tänkt. Vi har ofta bytt fönster eller tilläggsisolerat. Vi har fått täta och energisnåla hus, men på tok för täta. Detta eftersom vi i många fall inte gjort nått åt ventilationen. Vi har lösningen.

Fyra steg för frisk luft i ditt hus

Ventilation självdragshus

1. Luft in i självdragshus

För att du och ditt hus ska må bra så behöver huset andas in frisk luft. Med vår smarta friskluftsventil Airmove 3.0 får du in lagom med luft i ditt självdragshus.
Vid kyla minskar den automatisk tillförseln av luft.

OBS. Tilluft bör finnas i alla rum förutom kök och badrum. I badrum och kök ska frånluft finnas. 

Köp Airmove 3.0

2. Cirkulera luften

Med jämn värme i ditt hus ökar du komforten och minskar uppvärmningskostnaden. Har du braskamin eller luftvärmepump är våra luftförflyttare Airmove 1.1 (enplanshus) och Airmove 2.0 (tvåplanshus) det självklara valet.

 

3. Rena luften

Att andas ren luft är en förutsättning för att må bra. Studier har visat att höga halter av luftburna partiklar påverkar människor negativt. Coway har ett brett sortiment av luftrenare som enkelt, effektivt  tar hand om ett stort problem både hemma, på kontoret, eller skolan och förskolan.

Köp Coway

4. Luft ut – Frånluftfläktar

 

Du och ditt hus behöver andas in luft, cirkulera det, rena den och slutligen ventilera ut luften. Vi har därför satt ihop två olika fläktar för att hjälpa dig att få ut använd luft ur ditt hus. Airmove Flow går konstant och passar perfekt i självdragshus. 

Köp Airmove Floow

Boka tid med vår ventilationsexpert

Vi erbjuder kostnadsfri ventilationsrådgivning över telefon. Klicka på "Boka tid för rådgivning" och välj en tid som passar er. Under mötet går vi igenom ert hus ventilation samt råd till förbättringar.

OBS: Vi är specialiserde på ventilation i självdragshus och vår kostnadsfria ventilationsgenomgång gäller därför självdragshus

Boka tid för rådgivning

Använd Klarna faktura om du vill få hem din vara innan du betalar. Klarna erbjuder ett enkelt och säkert sätt att betala via antingen faktura, konto, delbetalning, kort eller genom din internetbank. 

Skulle du föredra att få en vanlig pappersfaktura för ditt köp så kan vi naturligtvis ordna detta.