Hur flyttas värme och kyla runt i huset?

För att uppnå optimal värme och komfort i ditt hus är bra cirkulation i huset ett måste. Med rätt typ av värmeförflyttare kan du både få en behagligare och jämnare temperatur samt billigare uppvärmning

Värmeflyttare

Värmespridning från en kamin eller en luftvärmepump är helt beroende av att huset har en fungerande ventilation, dvs, utbyte av luft genom frisk luft som kommer in i huset (genom naturlig inströmning genom ventiler i väggar eller fönster/ eller genom ett mekaniskt ventilationssystem med tilluft) och förbrukad luft som lämnar huset genom frånluftsventiler i badrum, klädkammare, kök och WC (antingen genom självdrag eller med ett mekaniskt frånluftssystem). Med för dålig ventilation står luften stilla – detta kan ses i hus där imma bildas på fönstren, en unken, fuktig lukt känns och vid eldning att kaminens glasluckor blir väldigt svarta av dålig förbränning.

Med rätt typ av värmeflyttare kan du både få en behagligare och jämnare temperatur samt billigare uppvärmning

Cirkulera och flytta värme och kyla i huset

Vi på Airmove har tagit fram produkter som cirkulerar luften i ditt hus. Oavsett om du vill cirkulera och sprida värme eller om du vill sprida och cirkulera kyla fungerar vår lösning bättre än de flesta andra. 

Vill du få optimal spridning på värme och kyla i ditt hus?

Värmeförflyttare - Läs mer här