Coway Classic AP-1018F

Coway Classic AP-1018F

Luftrenare Coway Classic AP-1018F är en 2:a generationens luftrenare. Coway Classic är i sin storlek och vikt väldigt nära AP-1008CH och den behåller alla smarta funktioner och samma goda prestanda. Med nya Coway Classic får du en luftrenare med en fräsch, modern och stilren nordisk design som passar bra i bostaden, på arbetsplatsen, i skolan eller i andra allmänna lokaler.

3 495,00 kr

Effektivt filtreringssystem

European Center for Allergy Research Foundation, ECARF

Coway Classic AP-1018F är allergitestad och certifierad av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation). Kriterierna som används för att utvärdera och certifiera produkten är utvecklade av en rådgivande panel med 15 oberoende internationella tekniker och forskare. Luftrenaren rekommenderas även av Asthma Allergy Nordic (rekommendationen avser driftläge 2 och 46 m³)

Här kan du läsa mer om Coway Classics certifiering.

Coway Classic AP-1018F är en förstklassig efterföljare till vår framgångsrika modell och testvinnare Coway AP-1008CH. Coway Classic är andra generationens luftrenare och är en modern och stilren luftrenare utrustad med smarta funktioner och hög prestanda, som passar bra i bostaden, på arbetsplatsen, i skolan eller i andra publika lokaler. Rekommenderad rumsstorlek 55 m2.

Renhetsindikator 

 

LED-indikator (cirkel i mitten på luftrenaren) ger i realtid besked om kvaliteten på luftens genom att skifta mellan 4 olika färger. Det här betyder de olika färgerna:

  • Blå – Ren luft
  • Grön – Lätt förorenad luft
  • Gul – Förorenad luft
  • Röd – Kraftigt förorenad luft