AirRevival

AirRevival

Ren luft med elektrostatisk luftrening.

Att andas ren luft är en förutsättning för att må bra. Studier har visat att höga halter av luftburna partiklar påverkar människor negativt.

AirRevival innebär ett enkelt, effektivt och ett nytt sätt att ta hand om ett stort problem både hemma, på kontoret, i bilen eller på skolan och förskolan.

2 000,00 kr

Beskrivning

Karl G Rosén är professor och barnläkare. Tillsammans med Neoventor Medicinsk Innovation AB och ett team av experter har han efter 20 års forskning, utveckling och dokumentation tagit fram produkten AirRevival, ett luftreningssystem som tar hand om de problematiska luftburna partiklarna.

Patenterad kolfiberteknologi konstruerad för att minska mängden biologiskt aktivt material i inomhusluften med specifik inriktning på mycket fina partiklar och mögel.

Nu för hemmabruk liksom daghem och skolor. Strömförsörjningen sker via en jordad 12V AC/DC adapter, CE-märkt

Varje enhet täcker en rumsvolym om 25m3 (10-12 m2). Kräver ingen speciell installation – fäster med sugproppar på en lätt avtorkbar yta.

Strömförbrukning: 0,6 watt.

Montering

1. Börja genom att trycka fast den grå AirRevival™ enheten till din valda glasyta. Detta kan göras enkelt genom att rengöra ytan med en våt trasa, fukta sedan sugkopparna och trycka fast dem på glaset, alternativt ta bort skyddsplasten på kardborreknäppningen och tryck fast AirRevival.

2. När AirRevival™ enheten är på plats, fäst det svarta emitter bandet. Sätt i stiften på vardera änden av emitter bandet i hålen på ovansidan av AirRevival™ enheten.

3. Sätt i den vinklade kontakten till AirRevival™ enheten, anslut sedan systemet i närmaste vägguttag (hemma) eller cigarettändaruttag (bilen). Lysdioden på strömförsörjningen (hemmet) lyser visar att strömmen fungerar och att ditt system redan har börjat rena luften. I bilen startar luftreningen så snart det finns ström till cigarettändaruttaget.

Installation

Välja en installationsplats – i hemmet eller annan lämplig inomhuslokal där det elektrostatiska fältet får verka fritt i rummet, utan att störas av gardiner eller annat täckande föremål inom 1m avstånd.

Den lätta AirRevival™ enheten är utformad för att enkelt fästas på en yta som är lätt att rengöra såsom ett fönster, spegel eller annan glasruta/plexiglasruta. Eftersom det negativt laddade elektrostatiska fältet sträcker sig ut in i rummet, är positioneringen viktig. Undvik att placera större föremål inom en meter från AirRevival™ för att säkerställa att oönskad smuts inte samlas på dem.

För att optimera den rengörande effekten i t.ex. ett sovrum skall dörren vara stängd. Om AirRevival™ är applicerad på ett fönster som kommer att täckas av en gardin på natten, se till att flytta den till en spegel eller en alternativ glasruta, eller helt enkelt undvik att dra för fönstret.