Nu finns Airmove på Island!

logo

Sedan några dagar är det möjligt för islänningarna att skaffa en Airmove på hemmaplan. Det isländska företaget Verklagnir ehf är vår första representant och återförsäljare på Island.

– Vi på Airmove är både glada och stolta över att Verklagnir valt att samarbeta med oss, säger Pekka Tirsjö, försäljnings och marknadschef på Airmove AB.
– Vi har fört en dialog under en månads tid med Pétur Bjarni Gunnlaugsson, vd på Verklagnir och kom glädjande nog till ett avslut nu i veckan. Det är både roligt och spännande att få presentera Airmove på en ny marknad och vi hoppas och tror att våra produkter kommer att tas emot lika väl där som i Sverige och Norge!

Även Verklagnir ser fram emot samarbetet. Petur Bjarni Gunnlaugsson:
– Verklagnir is pleased to start cooperation with Airmove. Their products are really promising and have been long needed here in Iceland. We do most of our business with manufacturers from Sweden. We have had really good cooperation with them and all the products we get are high quality, so we do have high expectation on Airmove! Which I am sure they will full fill!

Företaget Verklagnir ehf, som grundades 1993, är ledande på Island när det gäller olika värmesystem och Airmove blir ett utmärkt komplement i deras utbud. Läs mer om företaget på deras hemsida: http://www.verklagnir.is

Island är nu det tredje landet – efter Sverige och Norge – där man kan köpa och installera Airmove. Diskussioner pågår även med flera andra länder. Håll koll på vår hemsida och Facebook för vidare uppdatering och information!

2017-08-22T19:35:19+00:00