Frisk luft till huset

Om du har ett frånluftssystem som inte fungerar på grund av att det kommer in för lite luft i huset. Då har vi lösningen för dig. Våra smarta friskluftsventiler hjälper dig att få in lagom mycket med luft i ditt hus.

 

Friskluftsventilen Airmove 3.0

 

 

Tilluft på ett smart sätt

Airmove 3.0 har en temperaturkänslig och helt självreglerande termostatbulb som reglerar ventiltallriken och anpassar luftspalten, samt luftmängden efter utetemperaturen. I sitt autoläge minskar lufttillförsel vid fallande utetemperatur och ökar vid stigande utetemperatur.

Fyra steg för bra luft i ditt hus

1. Luft in i huset

För att du och ditt ska må bra så behöver huset andas in frisk luft. Med vår smarta friskluftsventil Airmove 3.0 får du in lagom med luft i ditt hus.
Vid kyla minskar den automatisk tillförseln av luft.

OBS. Tilluft bör finnas i alla rum förutom kök och badrum.

Köp Airmove 3.0

2. Cirkulera luften

Med jämn värme i ditt hus ökar du komforten och minskar uppvärmningskostnaden. Har du braskamin eller luftvärmepump är våra luftförflyttare Airmove 1.1 (enplanshus) och Airmove 2.0 (tvåplanshus) det självklara valet.

 

3. Rena luften

Att andas ren luft är en förutsättning för att må bra. Studier har visat att höga halter av luftburna partiklar påverkar människor negativt. AirRevival innebär ett enkelt, effektivt och ett nytt sätt att ta hand om ett stort problem både hemma, på kontoret, i bilen eller på skolan och förskolan.

Köp AirRevival

 

4. Luft ut – Frånluftfläktar

 

Du och ditt hus behöver andas in luft, cirkulera det, rena den och slutligen ventilera ut luften. Vi har därför satt ihop två olika fläktar för att hjälpa dig att få ut använd luft ur ditt hus. Airmove Flow går konstant och passar perfekt i självdragshus. Airmove Sense styrs via fuktsensor.

 

Vi utför kostnadsfria ”Hur mår ditt hus besiktningar”

Använd Klarna faktura om du vill få hem din vara innan du betalar. Klarna erbjuder ett enkelt och säkert sätt att betala via antingen faktura, konto, delbetalning, kort eller genom din internetbank. 

Skulle du föredra att få en vanlig pappersfaktura för ditt köp så kan vi naturligtvis ordna detta.