"Det blev lättare att andas och och jag är inte lika trött längre"

Carola Ekebom bor sedan sex år tillbaka i en villa från 1959. Eftersom hon har MS tänkte hon inte så mycket på tröttheten, huvudvärken och sömnlösheten utan antog att det hade med sjukdomen att göra. När besvären blev värre funderade hon på om det kanske fanns mögel i huset men besiktningen visade inte på något angrepp. Även Carolas son fick besvär med huvudvärk och förvärrad astma.

När Carola kom i kontakt med Airmove och de kontrollerade ventilationen i huset visade det sig att huset enbart hade en ventil och den satt i skafferiet. De installerade 1 st 2.0, 4 st 3.0 och 2 st 1.1 samt 2 st Airmove Flow och redan dagen efter upplevde Carola en stor förbättring. 

“Det blev en väldig skillnad. Jag fick en helt annan luft i huset. Det blev lättare att andas och att sova och jag är inte lika trött längre. Även min sons astma blev bättre.” 

Idag är det fem år sedan Carola installerade Airmove i huset och hon ångrar det inte en sekund utan tycker fortfarande att det känns jättebra. 

“Jag tror att fler villaägare skulle behöva kolla upp sin ventilation eftersom det är många diffusa symptom man kan få om luften står stilla. Jag skulle rekommendera Airmove till andra villaägare utan att blinka.” 

Boka kostnadsfri rådgivning nu!