Förbättra ventilationen i självdragshus 2017-12-04T22:42:08+00:00

Ventilation i hus

Frisk luft i självdragshus

I de flesta självdragshus fungerar inte ventilationen på de sätt som den en gång var tänkt. Vi har ofta bytt fönster eller tillägsisolerad. Vi har fått täta och energisnåla hus, men på tok för täta. Detta eftersom vi i många fall inte gjort nått åt ventilationen. Vi har lösningen.

Ditt hus behöver andas

För att du och ditt hus ska må bra behövs tillräckligt bra ventilation. Huset behöver få in luft och sedan transportera in använd och dålig luft. Vi har produkterna för dig och ditt hus. Dessutom har vi produkter som cirkulerar luften i ditt hus.

Andas in

Med våra smarta friskluftsventil Airmove 3.0 kan du ta in lagom med luft i ditt hus. Vi rekommenderar en friskluftventil per rum (Förutom kök och badrum). Kolla in Airmove 3.0

Cirkulera

Har du en braskamin eller luftvärmepump och vill sprida värmen till stora delar av huset. Då har vi  Airmove 2.0 för cirkulation mellan våningsplan och Airmove 1.1 för cirkulation av mellan rum.

Andas ut

Huset behöver transportera ut använd och dålig luft. Även fuktig luft från toaletter behöver ut ur huset. För det har vi produkterna Airmove Flow och Airmove Sense.

Så förbättrar du ventilationen i ditt självdragshus

Vi har lösningen

Med vår lösning får du en fungerande ventilation och cirkulation. Detta till en kostnad som är långt under andra alternativ på marknaden.
Anlita en av våra återförsäljare – Boka en kostnadsfri ”Hur mår ditt hus besiktning” – Köp produkterna i vår webbshop. Välj tillvägagångssätt nedan.

vagvit