Airmove 2017-08-22T19:35:14+00:00

 HUR MÅR DITT HUS

Tilluft och cirkulation är nyckeln till ett friskt hus

[/fusion_builder_container padding_right="20px" padding_left="20px" ]

Värmepump och braskamin ägarens självklara val!

Airmove 2.0 är en svensk uppfinning som löser ett klassiskt problem: ojämn temperatur på olika våningar i hem med braskamin och värmepump.

Sunt inomhusklimat, sommar som vinter.

Koncentrationssvårigheter, huvudvärk och allergier är vanliga symtom i för dåligt ventilerade hus. Airmove 3.0 säkerställer ett friskt, sunt inomhusklimat att leva och bo i, sommar som vinter.

Spar energi, din hälsa och dina pengar!

Airmove handlar om att flytta luft och förbättra inomhusklimatet på ett effektivt och ekonomiskt sätt. Med Airmove 2.0 och 3.0 skapar du förutsättningar för ett billigare, trevligare, hälsosammare och miljömässigt bättre boende.

[layerslider id=”1″]

[edge_animation id=”4″ iframe=”true”]

Smart

En smart konstruktion som skapar undertryck innebär att Airmove gör stor skillnad, trots att den är så liten och enkel.

[edge_animation id=”6″ left=”10″ top=”40″ iframe=”true”]

Tyst

Eftersom Airmove skapar naturlig cirkulation är den väldigt lågmäld – faktiskt tystare än både ett kylskåp och en viskning.

[edge_animation id=”3″ iframe=”true”]

Energieffektiv

Airmove gör att du sparar energi. Vi har mätt upp 40 procentiga energibesparingar på braskaminer och luftvärmepumpar.

Vad våra kunder säger:

Jag har både värmepump och braskamin hemma. Trots detta hade jag inte ett rum med samma temperatur. Med den här lilla apparaten har jag nu en jämn och skön temperatur i hela huset, och nu när värmen gjort sitt intåg har jag även en jämn spridning på kylan via min luftkonditionering. Att jag dessutom förbrukar mindre energi och vintertid och fått bort all kondens ifrån fönstren gör inte saken sämre. Jag rekommenderar verkligen en lösning från Airmove för att få ett bättre inomhusklimat.
Andreas Byrén, Ludvika

Jag har en gäststuga, ett timmerhus i två våningar. För uppvärmning satte jag in en braskamin på bottenvåningen och tänkte att värmen skulle stiga uppåt. Det gjorde den tyvärr inte riktigt. När jag eldade kunde det vara 30 grader på nedervåningen och bara 15 där uppe. Efter att jag satte in en Airmove blev det enorm skillnad. Nu kan jag göra en brasa och få 20-22 grader där nere, och 19-20 där uppe. Jag behöver inte heller elda lika länge eller mycket för att få upp temperaturen där uppe. Det är suveränt, jag är väldigt nöjd.
Hans Gunnarsson, Söderbärke

Bor i ett gammalt avlångt timmerhus med självdrag. Hade problem med fukt i källaren och ojämn värme i hela huset. Installerade två Airmove 2.0 och tog bort dörren ner till källaren. Inom två veckor var källardoften borta och temperaturen blev mycket jämnare i hela huset.
Ola Backlund, Örebro

Vi har enplans villa med källare och braskamin. När vi satt in en Airmove 2.0 så blev det en jämnare temperatur, och all kondens på fönstren försvann. Det märks att värmen strömmar upp till övervåning med bättre inomhusklimat. Vi rekommenderar varmt den här lösningen med en Airmove 2.0.
Erik Lundell, Sala

Vi bor i ett tvåvåningshus från 1977 med en luftvärmepump på nedre våningen samt el-element på övervåningen. Sen vi installerade vår Airmove 2.0 så har vi inte bara fått bättre luftcirkulation i hela huset utan vi har även blivit av med kondensen på fönstren på övervåningen. Dessutom så behöver jag inte dra igång elementen på övervåningen förrän en bra bit in på hösten, med andra ord så sparar vi en del energi. Att den dessutom är i princip ljudlös gör bara saken ännu bättre. Vi har gjort en tillbyggnad i vårt hus och jag märkte att vår luftvärmepump inte riktigt lyckas trycka in värmen i det rummet för att vinkeln är för snäv till dörröppningen. Då föll tanken på att ha en Airmove 1.1 mellan vardagsrummet och det nya sovrummet. Den placerades uppe i ett hörn strax under taknivå, allt enligt instruktion. Där är det alltid varmare, så nu blåser den in värme till sovrummet bredvid. En perfekt lösning på vårt problem, den är vit och stör varken estetiskt eller ljudmässigt.
Patrik Lindgren, Vattholma

[/fusion_builder_container padding_right="20px" padding_left="20px" ]

vagvit